Kategori: Gündem

Hepsini Görüntüle
GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BİR İLK

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtlara yerleşen öğrencilerin, yurtları, okulları ve şehrin önemli yerlerini daha iyi tanıtabilmek amacıyla sanal tur hizmet sunuyor. İşte detaylar…

18 0
UYUM HAFTASI BAŞLADI

Düzce’de ders zili, ‘uyum' haftası kapsamında anasınıfı ve ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrenciler için çaldı.

73 0
YENİ ADLİ YIL TÖRENLE AÇILDI

Düzce’de 2024-2025 Adli Yılı için açılış töreni düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen törende konuşan Düzce Cumhuriyet Başsavcı Yasin Emre, yeni adli yılın hukukun üstünlüğüne ve adalete hizmet edilmesi temennisinde bulundu.

18 0
O ÖĞRENCİLER İÇİN YENİ UYGULAMA!

Çocukları okula yeni başlayan velilere destek olmak ve okullaşma oranını artırma amaçlı yeni bir proje hayata geçirildi. İlkokula başlayan çocuklar için yeni dönemin ilk haftasında birçok etkinlik düzenlenecek. Etkinlikler öğrencilerle sınırlı kalmayıp velileri de kapsayacak. İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokolün detayları...

82 0
ARAÇ ALIM SATIM İŞLEMLERİNDE SAATLER SONRA BAŞLIYOR

Araç alım, satım ve tescil işlemleriyle ilgili yeni bir düzenleme devreye giriyor. Bu işlemlerin vekaleten yapılması durumunda vekaletname dijital ortamda kayıtlı olsa dahi vekaletname aslının işlem sırasında hazır bulunması gerekecek. Noterler vekaletname aslını sistemden çıkartıp tasdik ederek ücretlendirecek. Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci'nin paylaştığı düzenlemenin hayata geçeceği tarih de belli oldu.

113 0
ZEFER ÖYKÜSÜ DEV EKRANDA İZLENDİ

Düzce’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Bahçeşehir Yeşil Vadi ve Millet Bahçe’sinde açık hava sineması düzenlenerek, “Kurtuluş” filmi gösterildi.

52 0
FİSKOBİRLİK BAŞKANI BAYRAKTAR: ALIM SÜRÜYOR!

Fiskobirlik Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, fındık piyasasında hava şartları ve kokarca sebebiyle birtakım sıkıntıların olduğunu belirterek, "Bir kısım üründe bozukluklar ve kokarca nedeniyle piyasanın karışık olduğunu düşünüyorum ama süreç içinde piyasa rayına oturacaktır" dedi. Bayraktar ayrıca, AK Parti'nin Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık ve Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ile birlikte Fiskobirlik Akçakoca Şube merkez deposunda bir araya gelerek, Öztürk'ün bin 941 kilo fındığını teslim aldı.

64 0
DÜZCE’DE 30 AĞUSTOS KUTLAMALARI BAŞLADI

Büyük taarruzun 102.yıldönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Düzce Anıtpark’ta bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

52 0
Düzce
27C
Parçalı Bulutlu
2 km/h
0%
47%

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası